Härlig sommar i vit klänning

Härlig sommar i vit klänning

Sköna dagar på stranden, båtutflykter, picknick i parken… Hur är du klädd? I vit klänning förstås! Den vita klänningen är ett plagg som andas sommar. Även om det regnar och värmen helt tycks utebli, så får du sommarkänsla av att klä dig i vitt. Vitt symboliserar många av de högtider som vi firar under den här delen av året.

En vit klänning att trivas i

Det är viktigt att välja en vit klänning att trivas i. Om den inte sitter på bra så kommer den antagligen att stanna i garderoben. På nätet så hittar du klassiska sommarklänningar i vitt men också modern design som inkluderar mönster och andra färger.

Tänk på saker som:

  • Hur lång kjolen är – Om du inte gillar kortkort så ska du välja en modell med lång kjol.
  • Hur vid kjolen är – Det är svårare att röra sig fritt i en kjol som sitter tajt. Men det finns också tajta klänningskjolar som är av stretchmaterial. Betänk hur du vill kunna röra dig i din vita klänning.
  • Om klänningen täcker axlar och armar – Det kan bli kyligt på kvällen och till sjöss. En vit klänning med ärm ger också ett bättre skydd mot solen.
  • Dina underkläder – Beroende på klänningens material så kan underkläder som inte är hudfärgade synas rätt igenom.
  • Om vitt är smart för dig just nu – Vissa delar av livet är inte de bästa för kläder i vitt. Om du har små barn som gärna torkar av sina kladdiga händer på dig så kanske den vita klänningen inte förblir så vit…

Våga något nytt

Var inte rädd för att testa något nytt. Den klassiska vita klänningen finns i många olika modeller. Med bra priser så kan webbutiker erbjuda dig klänningar som du har råd med. Då är det inte så farligt att satsa på en klänning i vitt trots att du inte är så van vid att klä dig i denna färg.

Affingos kan du hitta många fina vita klänningar.